Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Dj Kanggo Riko Remix Thailand Style

04:42 4.3 MB 1 Desember 2022

Lirik Lagu Dj Kanggo Riko Remix Thailand Style

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani

Paran byaen sun lakoni kanggo riko

Siji-sijine mung riko
Nong ati nisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani

Paran byaen sun lakoni kanggo riko

Siji-sijine mung riko
Nong ati nisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong ati nisun selawase
(Separuh rogo iki) Yoro mung kanggo riko

Lagu Terkait

DJ SANAM RE REMIX DUT class=

DJ SANAM RE REMIX DUT

1,009 04:08