Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Safira Inema - Ilang Tanpo Aran | Dangdut Koplo

05:23 4.93 MB 19 Februari 2022

Lirik Lagu Safira Inema - Ilang Tanpo Aran | Dangdut Koplo

Ndak lari neng ngendi paranmu

Tekan suroboyo nganti tulungagung

Ning pinggire kali brantas

Pesisir popoh lan prigi

Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Ndak lari neng ngendi dunungmu

Tekan gunung gudek nganti gunung semeru

Lan terus tak takonake

Marang ombak e segoro

Ra ketemu gawe atiku nelongso

Kowe lungo koyo dene embun esuk

Lan ugo koyo lintang yen awan

Ninggalake awaku kang tanpo ruang

Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso

Paring sabar mring kawulo

Rino wengi aku tansah ndedungo

reff

Ndak lali neng ngendi paramu

Tekan suroboyo nganti tulungagung

Ning pinggire kali brantas

Pesisir popoh lan prigi

Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Kowe lungo koyo dene embun esuk

Lan ugo koyo lintang yen awan

Ninggalake awaku kang tanpo ruang

Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso

Paring sabar mring kawulo

Rino wengi aku tansah ndedungo

Ndak lali neng ngendi paramu

Tekan suroboyo nganti tulungagung

Ning pinggire kali brantas

Pesisir popoh lan prigi

Cidro ing janji kapan anggonmu bali

Kowe lungo koyo dene embun esuk

Lan ugo koyo lintang yen awan

Ninggalake awaku kang tanpo ruang

Mblenes ilang lan tinggal warto lan paran

Gusti kang moho kuoso

Paring sabar mring kawulo

Rino wengi aku tansah ndedungo

Lagu Terkait

Naura - Aku Indonesia class=

Naura - Aku Indonesia

1,572 04:06