Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2

04:53 4.47 MB 12 Juni 2022

Lirik Lagu Denny Caknan Feat Bagus Guyon Waton - Satru 2

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu

Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku

Opo kurang leh ku ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo

Huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Lagu Terkait

DAY6 - Cover class=

DAY6 - Cover

609 03:28
Pete Yorn - Undercover class=

Pete Yorn - Undercover

268 03:57
Future - Covered N Money class=

Future - Covered N Money

301 04:24