Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Salsa Felisa Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Wes Oleh Ganti

07:10 6.56 MB 24 Maret 2022

Lirik Lagu Salsa Felisa Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Wes Oleh Ganti

Loro sing tau tak roso

Saiki wis oleh tombo

Tatu sing tau jeru ning ati

Saiki wis oleh ganti

Mbiyen aku mbok sio-sio

Atiku mbok gawe loro

Tresnoku mbok anggep sepele

Tego kowe ninggal golek liyane

Tresno, atiku wis kadung tresno

Sayang, atiku wis kadung sayang

Nanging amung mergo wong liyo

Tego kowe ninggal aku lungo

Loro sing tau tak roso

Saiki wis oleh tombo

Tatu sing tau jeru ning ati

Saiki wis oleh ganti

Matur nuwun, Gusti, wis maringi ganti

Sing luwih gati

Loro sing tak roso wis oleh tombo

Wis oleh ganti sing luwih tresno

Loro sing tau tak roso

Saiki wis oleh tombo

Tatu sing tau jeru ning ati

Saiki wis oleh ganti

Maturnuwun, Gusti, wis maringi ganti

Sing luwih gati

Loro sing tak roso wis oleh tombo

Wis oleh ganti sing luwih tresno

Lagu Terkait

Angel Olsen - Windows class=

Angel Olsen - Windows

428 04:12
REWIND INDONESIA 2021 class=

REWIND INDONESIA 2021

815 21:22
Justin Bieber - Recovery class=

Justin Bieber - Recovery

256 03:03