Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet

05:40 5.19 MB 26 Januari 2023

Lirik Lagu Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet

Ning pojokan karo nangis..
Kelingan sing uwis-uwis..
Ekspektasiku ra koyo sing tak karepke..
Malah keblongan sak kabehe..


Dadi ra mood ngopo-ngopo.. uh..
Aku isih ora nyongko..
Ning sandingmu sopo..
Wis ono wong liyo..
Ngapusi yen aku rapopo..


Kowe oleh ninggalke aku..
Nanging tulung ke kono wektu..
Tapi ojo.. sak dheg sak nyet..
Terus aku karo sopo..?


Karo nangis.. (karo nangis, karo nangis)
Karo nangis.. uwoo..

Aku mung rung siap
Yen kudu dadakan..
Tresno udu koyo tahu bulat..


Dadi ra mood ngopo-ngopo.. uh..
Aku isih ora nyongko..
Ning sandingmu sopo..
Wis ono wong liyo..
Ngapusi yen aku rapopo..


Kowe oleh ninggalke aku..
Nanging tulung ke kono wektu..
Tapi ojo.. sak dheg sak nyet..
(tapi ojo.. sak dheg sak nyet)
Terus aku karo sopo..?

Kowe oleh ninggalke aku..
Nanging tulung ke kono wektu..
Tapi ojo.. sak dheg sak nyet..
(tapi ojo.. sak dheg sak nyet)
Terus aku karo sopo..? ho..
Terus aku karo sopo..?
Terus aku karo nangis

Lagu Terkait

Niken Yra - Hello Dangdut class=

Niken Yra - Hello Dangdut

2,316 04:17