Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Yeni Inka - Tresno | Dangdut Koplo

04:48 4.39 MB 25 Desember 2021

Lirik Lagu Yeni Inka - Tresno | Dangdut Koplo

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning mati

Panyuwunku kanggo riko jogo tresno iso

Sayang aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu neng sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

Sliramu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko jogo tresno iso

Sayang aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu mring sliramu

Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu mring sliramu

Lagu Terkait

SHINee - Undercover class=

SHINee - Undercover

649 03:16
Man Ana - Sabyan  Cover class=

Man Ana - Sabyan Cover

2,167 04:19
Anji - Indonesia Berpesta class=

Anji - Indonesia Berpesta

2,985 03:04