Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Ryan Ncx Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Tau Tatu

06:11 5.66 MB 29 Januari 2021

Lirik Lagu Ryan Ncx Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Tau Tatu

tatu hang bengen tau

manggon nong ati nisun

seperene perihe mageh keroso

iku hang gawe sun kuatir

bakal kebalen maneng

isun wedi di larani

paribasane riko kelaksan nyanding isun

dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngeliyo

mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

paribasane riko kelaksan nyanding isun

dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngeliyo

mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

Lagu Terkait

Toro y Moi - Windows class=

Toro y Moi - Windows

336 04:07
Milky Chance - Window class=

Milky Chance - Window

348 03:32