Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Denny Caknan X Bagus Guyon Waton - Kok Iso Yo ?

06:07 5.6 MB 25 Mei 2022

Lirik Lagu Denny Caknan X Bagus Guyon Waton - Kok Iso Yo ?

Kok iso yo?

Kok tegel yo?

Opo salahku?

Ning endi luputku?

Wong sing ra sepiro

Koyo aku iki

Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho

Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo

Gusti, tulung paringono

Ati sing kuat (ati sing kuat)

Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)

Howo adhem featuring-an loro

Durung siap nompo kenyataan

Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku

Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi

Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu

Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane

Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)

Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)

Wong koyo aku

Masalah asmoro, mung kebagian loro

Tibo wayah mongso udan teko

Howo adhem featuring-an loro

Durung siap nompo kenyataan

Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku

Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi

Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu

Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane

Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo?

Lagu Terkait

Toro y Moi - Windows class=

Toro y Moi - Windows

336 04:07